burakscan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güncel sitelerde olması gereken birşey. Her dakika yeni konular güncellenmekte. haber sitelernde görebiliyoruz.

Bende haber sitelerimde kullanmıştım 2-3 sene birşey olmamıştı. Kurallar değişti mi bilmiyorum ama sanmıyorum.
Kurallarda hep vardı hocam 5 yıldır o kural değişmedi

kkutur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanıyorum ama bir sıkıntı yaşamadım dedim...hala kullanıyorum hala bir sıkıntı yaşamadım...ama kullanıp ta sıkıntı yaşayan olmamış mıdır, illaki olmuş olabilir herkes biliyor ki adsense politikaları şans,denk gelme,şikayet vb. durumların biri ya da birkaçı olursa kötü sonuçlanıyor...ne siteler mevcut ki adsense reklamlarını pop-up olarak kullanıyor,film sitesinde yayınlıyor...riskin değeri getiriden büyükse yapmayın...yenileme kodunun siteye büyük değer katacağını düşünüyorsan da ben yaptım sıkıntı yaşamadım ...

Dediğim gibi bir kişinin kullanması bunu legal hale getirmez ama yasak. Siz kullanabilirsiniz ben konu sahibine uyarımı yaptım. Kuralı aynen yapıştırıyorum.

Geçersiz tıklamalar ve gösterimler

Yayıncılar, kendi reklamlarını tıklayamaz veya manuel uygulananlar da dahil olmak üzere, gösterim ve/veya tıklama sayısını yapay olarak artıran hiçbir yöntem kullanamaz.