Reklam + script + sunucu gibi giderler için 1500 tl civarı bütçe ayırıp bi haber sitesi açmayı düşünüyorum.

Aklıma bazı sorular takıldı. Sonuçta haberi eklemekle iş bitmiyor. Bunun hacki var geliri ve gideri var.
Hacke karşı nasıl bi yol izleyebilirim? Komple scripti satın almak yerine 1 yıl boyunca sürekli destek veren firmalar oluyormuş aynı vbulletin gibi açık olduğunda ilgileniyorlarmış. Bunun gibi haber scriptleri yapan firmalar var mı?
Şuanki işime ek gelir sağlamak amacıyla giriyorum ilk 2 3 ay sadece reklam verip reklam almamayı düşünüyorum iyi bir para kazanabilmek için günlük tekil hit oranı ne kadar olmalı ve ortalama ne kadar hitten ne kadar kazanırım?
İlk bu işe girerken hosting almam gerekiyor bunun maliyeti ortalama ne kadar olur?
Script almakla iş bitiyor mu seosu desteği derken ekstra maliyetler çok çıkar mı?
Script ve yazılım güvenliği hakkımda bilgim olmadığından bu işe girmemi önerir misiniz?
Haberleri çekebilmem için ajanslara üye olmam gerekiyor bunların ücretleri nelerdir?