Dedikleriniz Türkiyenin her yerinde olabiliyor. Bazı maddeler için, bazı semtlerin başlarında Doğu kökenli kişiler tip tip bakar, sizde bir sorun mu var? dediğinizde 10 kişi 1 kişiye dalar. (Erkeklik yapıyorlar kendilerince. Sorsanız Erkekler, ADAMlar.) İstanbulda da olur, Ankara da da ve sayamadığım 79 ilde de.
Ancak siz eğer yazdıklarınız ve yazamadıklarınızı yaşıyorsanız sürekli, psikolojik olarak çökersiniz. Bence bir an önce o şehirden kurtulun, kafanızı dinleyeceğiniz nezih yerleri tercih edin. Çünkü o şekilde yaşamak insanı psikolojik olarak bitirir.
İş, aile ve bazı özel nedenlerden dolayı burada yaşamaya mahkumum malesef hocam. Ama buradaki her şey bi garip gerçekten seyahet etmeyi çok seven biriyim o kadar şehir gezdim böyle bir yer görmedim .. insanları bile çok çok garip bize ters ters bakıp laf eden onlar, 10 a 1 dalanlarda olanlar ama haksız olan biziz.
Samimi bir dostum var burda, hafta sonları buluşuyoruz inanın abartısız yaklaşık 1 saat oturup düşündük ne yapalım ne edelim diye yok anasını satıyım yok yokkk gidecek, eğlenecek, vakit geçirilebilecek bir yer yok, sosyallik yok.
Eline para geçen gidip ya int. cafe yada çay ocağı açıyor farklı bişey deneyen yok.