Örnek göstermeye gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü Google otomatik ve doğal olmayan şeyleri zaten sevmiyor bu yüzden programların çoğunda zamanlama var, proxy desteği var...
Eklenti fazlalığı site hızını yavaşlatır ve interneti yavaş olan bir kullanıcının hemen çıkma oranını fazlalaştırır. Google yönergelerine göre hemen çıkma oranı zaten iyi birşey değildir. Çünkü kullanıcıyı tutabilen siteyi sever Google.
SEO Friendly Images (Kulalndığınız resimlerde seo optimizasyonu sunar otomatik olarak)
GZippy (Seo için önemli adım olan sıkıştırma compres özelliği sunar)
SEOPressor (Seo uyumlu makale yazmanızı sağlar ) Ayrıca konu açıp anlatacağım
SEO friendly images, resim optimizasyonunu otomatik sunuyor evet güzel birşey fakat bunu kendiliğinizden de yapabilirsiniz - gereksiz bence.
Sıkıştırma dediğiniz şey yine sayfa hızı için geçerlidir zaten bunu kurmadan da yapılabilir.
SEO uyumlu makale diye birşey yoktur benim gözümde, paravanlarda kullanılanlar vardır onlarda keyword densityden başka birşey değildir. Orada yazılan makaleleri kendi sitesinde kullanan varsa pek birşey beklemesin.
Kısacası bunlar bence gerekli değildir, ayrıca ileride problem yaratacağı anlamınada gelmez.
All in one seo dediğimiz eklentideki en ufak bir hatayla nelerin uçup gittiğini bildiğinizi umuyorum.
Hayırlı forumlar, iyi akşamlar
Hemen çıkma olayı sitede geçirilen süre olmadığını hatırlatırım.
Hemen çıkma olayı ziyaretçinin 1 sayfa ile sınırlı kalmasıdır. Hemen çıkma olayından kurtulmak için ziyaretçi sitede en az 2 - 3 sayfa dolaşmalıdır.
Güzel bir host firması Türkiye lokasyon bir sunucudan site barındırmak isterse 20 tane eklenti eklesin vız gelir.
İsterseniz bakın rahat 20 eklenti vardır:
http://www.avonsiparis.gen.tr