Kız seni kankasına göstermiş eline yüzüne bulaştırmadıysan arkandan aralarında muhabbet etmişlerdir ki olumlu birşey bu. Başka erkeklerden bahsetme olayıda tamamen kıskandırma amaçlı senden bir elektrik aldıysa bunu kullanıyor büyük ihtimalle. (Bu tarz bir olayı bende yaşamıştım. Kız yanıma geliyor Cihat diyor, tahtaya kalp çizip Cihat yazıyordu ben ne zaman Cihat kim diye bunun arkadaşlarına sorsam kız daha çok kıskandırmaya çalışıyordu. Sonuçta Cihat bunların binanın alt katındaki sucunun elemanı çıktı 27-28 yaşlarında o çocuk da bizim sınıftan bir kızdan hoşlanıyormuş)
Bu olay benim başıma 5 yıl önce falan geldi şimdi bakınca bana komik gelsede gerek yaşıtım gerek daha genç yaşlardaki kızlarda olaylar böyle işliyor. Mesela bir arkadaşlık sitesinden tanıştığım kız profilimde başka kızlarla çekildiğim fotoğrafları görünce bana trip atmıştı. Neyin kafasını yaşıyorlar tam bilemiyorum ama bu zihniyet çözmek kolay değil.
Tipik Türk kızı;
- Oğlandan elektrik aldığında söylemez çünkü basit kız olduğunu düşüneceğini sanır,
- Gidip senden hoşlanıyorum demez ama hemen sahiplenir,
- Senden hamle görmediğinde kıskandırma faslına geçer,
- Seninle bir yere gidecekse arkadaşını yakın veya uzak gözlem için çağırır onun fikrine önem verir. Ben yakın bir arkadaşını çağıracağını bilseydim ona o arkadaş üzerinden yüklen derdim onun yorumu kız için çok önemli.
Sen arkadaşının önünde kıza kibar davrandıysan arkandan pozitif bir konuşma geçecektir. Bana göre bundan sonraki hamlen kızdan bir adım beklemek olmalı. Hemen 3 gün içinde yeni bir randevu ağır kalmasın diye söylüyorum. Çünkü bu olayın hafta sonu sms olarak birkaç kıza daha ulaşacak onlar pazartesi bir araya gelip tenefüs arası dedikodu yapılacak senin hakkında net bir yargı ortaya çıkacak.
Sonuç: Gelecek hafta kızdan bir adım bekle.