Konuya iyice açıklık getirmek istedim. Daha önceden bu üründen defalarca sattım ve üstelik aynı firmaydı. 1-2 kargo gecikmeleri ve karışıklıklar dışında hiç bu kadar problem ve aksaklık yaşadığım olmamıştı. Daha önceden benden ürün alanlar konuyu okursa söylediklerime destek çıkarsa sevinirim. Ben *********** değilim kimsenin tek kuruşu kalmadı. Adım soyadım iletişim bilgilerim alışveriş yaptığım herkeste vardır. Ürünler benden çıkmıyor ben sipariş ediyorum firmadan çıkıyor. Ben aracıyım kısacası. Ama sizin muattabınız da benim. Bu sebeple sorunların hepsi benim sorumluluğumdadır. x firmasını ya da y kişisini suçlayıp burada size hoş görünmeye çalışmayı istemem. Şu son zamanlardaki aksaklıklar sebebiyle şuan sipariş verenlerin siparişlerini tamamlayıp(paralarını aldım boşyere zaman geçirmiş olmasınlar diye) satışı bitireceğim. 7 Kasımda çıkacak olan ürünler için de son 4 siparişimi alıp, burda bu işi bitireceğim. Bekletme için herkesten özür diliyorum tekrar tekrar. İsteyene ücret iadesi de yapabilirim. Saygılarımla..