saglamkazanc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar benim kargo geldi ve bugün aldım. Yaklaşık 1 aydır bekliyordum ve 2 adet sipariş vermiştim. Söyleyeceklerim şunlar:

1- 2 adet hdd sipariş vermiştim. Bana 1 adet hdd gönderilmiş. Diğerini sonradan sipariş etmiştim ve Onur beye ikisi birlikte gelirse sipariş vereceğim demiş ve o da evet ikisi bir gelecek olurunu alarak siparişi vermiştim. Ancak bir tane geldi.

2- Kargo adrese teslim değil alıcı ödemeli şubeden alınmalık olarak gönderilmiş. Adresimizi verdiğimiz halde nedenşubeden teslim almalık olarak gönderilmiş anlamadım. kargo ücretini ödemeye razıyım ama evden çarşıya inip o kadar yol gidip bir de iki hdd beklerken tek hdd görünce moralim bozuldu.

3- Önceki verdiğim 3 adet hdd siparişinde yanlarında fatura da gönderilmişti. Bu seferkin de fatura da yoktu. 2 yıl garantili olduğunda fatura geçerlidir demişti Onur Bey. Ancak bu sefer fatura gönderilmemişti neden böyle oldu?

4- HDD Seagate Backup plus 1 tb gönderilmiş. Gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor. Kesinlikle öneririm. Ancak gönderim sürecinde yukarıda belirttiğim aksaklıklara daha fazla dikkat edilmeli.

Son olarak Onur bey benim diğer hdd'nin durumunu öğrenip beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Sipariş vercektim bunları okuyunca açıkcası vazgeçtim. Önce ürün sonra ödeme şeklinde isterseniz satın alabilirim. Kolay gelsin.