Arkadaşlar benim kargo geldi ve bugün aldım. Yaklaşık 1 aydır bekliyordum ve 2 adet sipariş vermiştim. Söyleyeceklerim şunlar:
1- 2 adet hdd sipariş vermiştim. Bana 1 adet hdd gönderilmiş. Diğerini sonradan sipariş etmiştim ve Onur beye ikisi birlikte gelirse sipariş vereceğim demiş ve o da evet ikisi bir gelecek olurunu alarak siparişi vermiştim. Ancak bir tane geldi.
2- Kargo adrese teslim değil alıcı ödemeli şubeden alınmalık olarak gönderilmiş. Adresimizi verdiğimiz halde nedenşubeden teslim almalık olarak gönderilmiş anlamadım. kargo ücretini ödemeye razıyım ama evden çarşıya inip o kadar yol gidip bir de iki hdd beklerken tek hdd görünce moralim bozuldu.
3- Önceki verdiğim 3 adet hdd siparişinde yanlarında fatura da gönderilmişti. Bu seferkin de fatura da yoktu. 2 yıl garantili olduğunda fatura geçerlidir demişti Onur Bey. Ancak bu sefer fatura gönderilmemişti neden böyle oldu?
4- HDD Seagate Backup plus 1 tb gönderilmiş. Gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor. Kesinlikle öneririm. Ancak gönderim sürecinde yukarıda belirttiğim aksaklıklara daha fazla dikkat edilmeli.
Son olarak Onur bey benim diğer hdd'nin durumunu öğrenip beni bilgilendirirseniz sevinirim.