Hostwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuya öyle bi denk geldim. abartmışsınız bence konuyu. ben burda anlatılanları dil kısmı hariç 200-250 TL ye yaptırıyorum yazanlar var. abartmayı çok seviyosunuz yapılan iş belli işi bilen birisi max. 2 günde bitiriyor. günlüğüde 2500 E site yapan, arkadaş uzay gemisimi yapıyor, işimi bilmiyosun konuyumu baltalıyosun
fark orada zaten max 2 günde bitirilen iş var max 20 günde bitirilen iş var. Birisi yapayım bitsin paramı alıp gideyim diye bakıyor, diğeri müşteri beğensin, aman sonradan bir sıkıntı çıkmasın, aman site hitlenince sorunlar oluşmasın, müşteri arkamdan küfretmesin diye bakıyor

Ben şahsen burada ürün ekleme deyince, toplu resim upload + lightbox + resim boyutlandırma + değişken/eklenebilir ürün bilgi alanları vs vs... uzayıp giden ufak işlemler topluluğunu düşünüyorum, sistemi en stabil ve verimli nasıl yaparım diye düşünüyorum kısaca. 200 tl ye kodlattırdığınız adam 1 tane upload kutucuğuyla resmi alıyor ve ürün görüntüleme sayfasında thumb dahi kullanmıyor direk resmin en büyük hali kenarda açılıyor, müşteriden aldığı sabit ürün bilgi kutucuklarını ekliyor, bilemedin 1 tane textbox koyuyor yaz buraya diyor. Tabiki bunlar sorun değil isteyen istediği gibi yaptırır ancak, ufak bir e-ticaret sitesi + 3 dil desteğiyle en kötü kodlamayla yapılsa bile bu sistem 150-200 liraya yapılmaz. El insaf deyin. En azından 400-500 deyin