bulaşmayın.
referans felan bulmadan bu siteden para kazanmayı unutun. 1500 tl lik yatırım yaptım ama 2.5 ay oldu hesabımda çekebileceğim 100 dolar var. gerisini siz düşünün.
bu arada hyip sitelerin konusu yasaklandı. deletenin açtıgı banners broker konusu kapanmıştı. bunuda report ettim.
biraz daha sakin..
referans bulmadan da kazanırsınız gibi bir cümle bulunmuyor konumda. ayrıca referans bulmadanda gayet güzel kazanılabileceğinizi ispatlayabilirim size.biraz hesap kitap yaparsanız sizde anlarsınız zor değil.referans bulmadanda kazanabilirsiniz daha yavaş ve daha az.konudada belirttiğim gibi bannersbroker kısa vadeli bir yatırım aracı kesinlikle değildir.hyip asla değildir.hesabınız konusunda size seve seve yardımcı olmak isterim dilerseniz.
hyip konuları yasaklandı ama bu hyip değil günlük saatlik aylık vaatleri yok.ayrıca referans linki olan konular kapandı diye biliyorum benim konumda referans linki vb bulunmuyor...saygılar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:02:13 -->-> Daha önceki mesaj 15:58:06 --
ordan bannersbrokers dan gonderildigi ne malum? video sacma bir videonun otesine gitmez.
Ayrica para yatirmak gerken siteler HYIP kategorisine girdigi icin r10 dan yasaklandi.
bu konu da kilitlenmesi icin report edildi
bukadar art niyetli olmayın kartın geldiği resim vs herşey mevcut çektiğim tutarı kartın internet baknacılıgı sayfasındanda resim olarak ekleyebilirim.
ben bu sitenin hyip ile kesinlikle alakası olmadıgını düşünüyorum daha önce kilitlendi ve açıldı referans linki yok saygılar...