Bunun ben kotu tarafını gormuyorum. Bilgisiz yaşanılmaktan sa bu şekilde bilgi edinmek kötü birşey değil bana kalırsa.
Bir dizi bilgi vermez kurgu verir. kurtlar vadisi gerçekleri değil, bazı gerçekler üzerine kurgulanmış bir yalan dünyasıdır. Kurtlar vadisi gerçekleri değil sizi eğlendirecek, ilginizi çekecek ve hatta sizi yönlendirecek bilgileri verir. Kurtlar vadisi doğru bilgi verme peşinde değil komplo teorileri ile ilgi çekip çok reyting alma peşinde hatta zaman zaman insanları yönlendirip siyasi tercihlerine etki etme peşindedir.
Bunda bir yanlış görmüyorsanız zaten size anlatacak bir şey yok. 80 olaylarını bir diziden, derin devleti başka bir diziden, osmanlı tarihini bir başka diziden takip etmeye devam edin.
Sadece basit bir örnek vereyim. Aynı haber her teelvizyon kanalında farklıdır. Bir kanalda polis göstericileri dövdü der. Diğer kanalda göstericiler polise saldırdı. Sen hangi kanalı seyrediyorsan ona inanırsın.
Bir resim bir video gerçeği değil sadece senin görmeni istedikleri gerçeği gösterir.
İnşallah bir gün filmlerin ve dizilerin gerçek olmadığını , oradan öğrendiklerinizin cehaletinize cehalet kattığını anlarsınız. En büyük yalan gerçeğin yarısıdır.