Nedense arkadaşım sadece sen yarışmadaki durumu kendi lehine çevirdin. Yarışmaya katılanlar dahil benim 1. sırada olduğumu söylüyorlardı ki ben salakmıyım yarışma sıralamasını kontrol etmeyi anlayamayacam.

Sen yarışma yap istediğin kadar ben her siteyle girer yine 1. bitiririm. Kimseye kendimi kanıtlama çabam yok, özellikle seo yarışmalarında.

Senin hakkında defalarca *********** konusu açıldı ben sadece bunlardan birisiyim. Yav açalım yine bir konu seni tanıyanlar gelip yazsın ozaman.

Ayrıca yarışmacılardanda benim kafada olduğumu söylediler. Neden forumda banladın beni ? Bugüne kadar okadar yarışmaya katıldım hiçbirisinde sorun çıkmadı bir tek sende çıktı.

cemdemir.net sitesi sahibi arkadaşım 1. olduğumu ilk bana bildiren arkadaşımdı, telefonla aradı tebrik etti, sonrasında ise bu durum yaşanınca detayı bir inceleme yaptı.

Resimleri dahi hala saklıyorum.

ilk eklediğim resimi incele bakalım. kes yapıştır yapıyorsun piksellerine dikkat et birdahaki yarışmalarında...

bak resimleri bir incele şikayet konusunda bunu açıp dile getirmiştim ben zaten.

Daha sana diyecek laf bile bulamıyorum. Utanmadan birde gelmiş burada laf yazıyorsun bana. Senin ilk yarışmana katılan arkadaşlar bana katılma demesine rağmen saf gibi katıldım. Ha ne oldu okadar emeğim boşa gitti.

Bana diyorsun yarışma bitti 3 gün sonra screen aldın diye ben dakikası dakikasına takip ediyorum ve üstelik yarışma bitimine son 1 hafta kala zirveye çıktım aynı şekildede kaldım. Hiç inkar gelme boşuna sende biliyorsun bunu. Ben gelip burada senden para talep etmiyorum korkma.

Allah çıkarır diyorum umarım dünya küçük karşılaşırız birgün..