GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz sibersahne sitesi sahibiyseniz eğer banlanmanız için talepte bulunacağım yine.

http://www.ertandonmez.com/sibersahn...diricidir.html

Seo yarışmasında 1. olduğum halde benim ödülüm verilmedi. Burada gelmiş sitenizin reklamını yapıyorsunuz. R10 veri kaybı yaşandığı için konulara ulaşılmasada kanıtlar hala elimde.

Seo yarışması yapıp popülerliği yakalayacaksınız aklınız sıra sonra hakkımız olanı vermeyeceksiniz. Sen şuanda siten filtrede değildiye yat kalk şükret.

Yarışmada benim gibi derece yapıp ödülünü alamayan kişiler kesinlikle seni hatırlıyor. Allah senden ve sevdiklerinden hakkımız olanı vermediğin için kat ve kat çıkarsın inşallah.
1. ben sizden birazdan şikayetçi olacağım.
2. Bahsi geçen yarışmalar 2 kez yapıldı.1 yarışmada 750 tl ödülleri ödenip dekont olarak verildi.
3. Yine bu yarışmada hak edenler ödüllerini aldılar.

Siz kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz.Kanıtmış, oymuş buymuş.Yarışmanın geçtiği http://forum.sibersahne.org üzerinde yazdığınız mesajda aldığınız print yarışma bitiminden 3 gün sonra.Artı birde yazmışsınız ben bu güne kadar girdiğim tüm yarışmalar da derece yaptım diye.r10 iyinet vs.Kusura bakmayın lakin yarışmalarda derece almanız bizim yarışmamız da derece alacaksınız anlamına gelmez.Yarışma günü kendimiz print alıp kazananları açıkladık.Bu para öyle böyle cebimizden çıktı.Bu yarışmaya hiç bir moderatör veya arkadaşlarımız da katılmadı.Bu tip sizin gibi iddaalar çıkmaması açısından.Yani siz kendi kendinizi birinci ilan ettiniz.Hatta birinci açıklandığı zamanda siz oraya ben print aldığımda birinciydim dediniz.Benim anlam veremediğim bu sıralama 1 gün demi değişti.

Her yarışmaya katılan sizin gibi yapsa ülkede *********** olmayan kalmayacak.Allaha şükürler olsun kazanıyoruz ve dağıtıyoruz da.Ben geçen 1 yıl içerisinde ufak çekilişler ve seo yarışmaları yüzünden 4.500 tl civarı bir para harcadım ve hepte zarar ettim.Yani bu geçen yıl itibari ile bu kadar para harcadık kalkıp sizin ödülünüzü mü ödemedik.O kadar insana ödeme yaptık size mi yapmadık.Ödülü alan 2 kişi oldu.Sadece sıkıntı yaşamadığım döneme denk geldi ve bu iki kişiye adam başı 100 tl eksik ödedik.Onlarda sorun değil anlayışla karşıladı o kadar.Bunu çeşke özel mesaj ile gönderseydiniz.