Arkadaşım, lütfen filmleri düzgün yükle, en az 480p olsun ... 360p'leri direk es geçiyorum ben. Mümkünse 720p iyidir, format olarak da mkv ya da mp4 kullanabilirsin. Filmlerin kalitesi önemli ve bizleri reklama boğma. Tamam para kazanmak için yapıyorsun eyvallah ama bir şeyini de çıkarmanın alemi yok. Kullanıcıları reklama boğmayan bir film sitesi hele bir de görüntü kalitesini ortalamanın üstünde tutuyor ve sağlam bir serverda barınıyorsa ve bant genişliği sorunu ile ziyaretçilerini boğmuyorsa tutulacaktır kesin. Yani önce iyi bir site yap bence. Sonra zaten zamanla ufak ufak seo çalışmasına girersin. Zaten belli başlı kaliteli iş yapan birkaç site var ve emin ol insanlar bu siteleri unutmuyor ve sıralamada altta çıksa dahi önce ona tıklıyor bu site iyiydi diye. Yani senin sitende film izleyen memnun kalırsa ( ki asıl hedef bu olmalı zaten bana göre ) dönüp dönüp gelecektir ve sana bundan iyi SEO çalışması olmaz emin ol.

Hayırlı işler ve başarılar diliyorum.

EDİT: Yorumu siteye bakmadan yazmıştım. Site gayet iyi. Hem tasarım hem reklam yerleşimi gayet iyi. Bozma devam....