www.maxkolik.net Sitemizi Aktif Etmiş Bulunmaktayız... Ana Sayfamızda Mimari Çizim ve Görselleştirme İçin Fiyat Teklifi Alabilir ve Hizmet Sunulabilir. Birde Anasayfaya Daha Enjekte Etmediğimiz Forumumuz Vardır...
forum.maxkolik.net Bu İşle İlgilenen Arkadaşların Hem Paylaşım Yapabilecekleri, Yardım İsteyebilecekleri ve Yakında Hizmete Açacağımız İnsan Kaynakları Kısmında Kendilerini Tanıtabilecek ve İş Alabileceklerdir(Yoğunluğumuz Nedeniyle Sitemizden de İş Verme Durumumuz Doğabilecektir.)
Arkadaşlar Katkılarınızı Bekliyoruz. Bunun Yanında Danışmak İstediğim Bir Konu:
Biz Forumu Mybb Olarak Kurduk. Smf Daha Önce Kullandım Fakat Bir Kaç Yerde Mybb yi Daha Çok Önerdiklerini Gördüm. Bu Konuda Fikrinizi Almak İstedim
ve Post İşi Yaptırmak İstiyorum Belli Sitelerden Kaplama Resimleri Çekilecek ve Ahşap Metal vs. Gibi Klasörlenecektir. Bunun Hizmetini Ne Kadara Yaptırabilirim?
ve En Önemli Sorum İse Forum ve Anasayfa Geneline Adsense Başvuru Yapmak İstiyorum. Sitede ve Forumda Telif Hakkına Giren Paylaşımların Paylaşımları Daima Yasak Kalacak Fakat Autocad ve 3d Max Gibi Programların Kendi Sitelerinde de Yayınlanan 30 Günlük Deneme Sürünü Paylaşmamda Adsense İçin Bir Engel Arz Eder mi ?
Şimdiden Herkese Çok Teşekkürler... Geçmiş Bayramınız Mubarek Olsun Cümletten...