Tamer Bey V2 Forum Dışında Almıştım Herşey Güzel Hoş Ama Müşteriler üye olmakta zorluk çekiyor Örneğin Hata yatıklarında Hata uyarısı vermeden sayfayı boşaltıyor müşteri ğirmeye artık erinip bırakıyor yanı bıkıyor bir çok kişiden aynı şikayeyi aldım tekrar yükleme yapmadan sadece hatalı kısmı yeniden doldurma gibi bir durum yapabilirmiyiz konuyu aydınlatırsanız sevinirim
Merhaba Abdullah BEY,
Eleştiriniz için teşekkürler.
Normalde firma ekleme alanında hata yapıldığında jquery confirmation sayesinde hatalarını ya da boş yerleri hemen kırmızı text ile uyarı olarak görüyorlar. Aaşğıda resminide paylaşıyorum.
Bahsettiğiniz geri döndüğünde bilgilerin kaybolması sadece güvenlik kodunu yanlış girdiğinde olan bir uygulama bunu da günceleme listeme ekliyorum inşallah ilk fırsata bulduğumda güvenlik kodundan geri dönen formu tekrar dolu olarak görülmesini sağlarız.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:40:07 -->-> Daha önceki mesaj 18:37:03 --
çok güzel script eline sağlık kardeş.
truzim scripti nezaman yapmayı düşünüyorsun?
Teşekkürler, şu an turizm sctipti yakın hedefte görünmüyor belki yaza doğru olabilir emin değilim. Eğer yapar isem sizinle bilgi alışverişi yaparız.