zaten yandex yaygınlaşırsa googleın korkması bişeyi etkilemeyecek hatta eski algoritmalarınıda getirse gene kullanılmaz. iş işten geçmiş olacak google için. şimdi bile yandex hitleri çok iyi zamanla çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
yandex site yöneticisinden tüm sitelerimi ekledim. ayrıca eskiden kalma backlink çalışmalarım var. + bişey yapmam lazımmı acaba yandex optimizasyon için?
evet katılıyorum size yandex için geç bile kaldık. aslında webmasterlar birleşse yandex için güzel şeyler yapabiliriz. benim sitelerimede bu sıralar yandexten oldukça fazla hit geliyor. etrafıma arkadaşlarıma yandexi anasayfası yapmasını istiyorum. azda olsa faydası oluyor ama herkes böyle yapsa google o zaman korkar belki saçma sapan algoritmalar çıkartmaz.