Site eğer gerçekten dediğiniz gibiyse, yani özgün içerik, uzun süreli aktif ve oturmuş, tanınmış bir site ise sölenilen fiyat gayet makuldür. 200.000 TL istemiş arkadaş, aylık ortalama 3000$ geliri var demiş. Matematik ortada, yılda 36000 getiririr, TL cinsinden 64800 TL ( kuru 1,8 den hesapladım ). Yani 200000/64800=3,08 Demek ki arkadaş siteyi yaklaşık olarak 3 yıllık gelirine satıyor. Arkdaşlar internet dünyası riskli bir dünya, ancak gerçekten oturmuş bir site ise bu, bu fiyata kelepirdir. Çünkü bir başka açıdan 200000 TL'ye aylık getirisi yüzde 2,7 civarındadır. Paranızı mevduata yatırın bakalım ayda yüzde 2.7 getiri alabilecek misiniz. Hadi giderleriniz olacak ( hosting vs ) geliriniz 2.5'e insin. Yıllık getirisi yüzde 32.4, yüzde 10 enflasyon farkı düş yılda net olarak %22.4 reel getirisi var en az. Siz halen bu fiyat yüksek diyorsunuz öyle mi? O zaman siz iktisat bilmiyorsunuz demektir. Ayrıca arkadaşlar, eğer siz bu tür sitelerinizi çok daha düşük fiyatlardan satıyorsanız, göz göre göre kazıklanıyorsunuzdur. Lütfen.
Bu arada ben alıcı değilim. Neden? Çünkü 200.000 TL'm yok, 200 bin değil 100 bin'im de yok şu an. Bununla birlikte eğer arkadaş lütfeder de site adresini pm atarsa çok memnun olurum. Son olarak böyle bir site yapabildiğiniz için sizi kutluyorum.Bu forumda bu tarz siteler yapan çok az kişi var.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:37:20 -->-> Daha önceki mesaj 14:28:59 --
Bunu bin kişi yazdı bin kişiye cevap verdim. Bak güzel kardeşim sanada cevaplayım.
1-Evden kat kat fazla kazandıran siteler var şuan. Hatta bunlar 3-5 değil yüzlerce.
2-Botnet-Hdd yanması artık çözümü olan. Senin bilgin ve bütçene bağlı konular.
3-Google güncellemesi kaliteyi siteyi engellemez. Burda 3-5 seocuyum diye geçicen vur-kaç yönetimi ile günü kurtartmaya çalışan adamları vurur. Siten kaliteli ise güncellemede daha üstte çıkarsın.
Bu son cevabım bu konuya. Kime ne anlatmaya çalışıyorsam. Bildiğiniz gibi devam edin. Altın+Ev+Arsa arkadaşlar aynen devam. Garanti yatırım.
Bu arada site sahibinden fazla yorum yazdım. Ne alakam vardır. Nede site ismi geldi bana. Bunu da belirtiyim.
1. katılıyorum
2. katılıyorum
3.%80 katılıyorum. Google güncellemeleri kaliteli siteleri de etkiler ancak kalitesizler batabilirken kaliteliler sadece hafifçe dalgalanır.