Merhaba,
arkadaşım google zaten birçok ülkeyi piyasayı yeterince dolandırdı, şu an jübilesini yapıyor. Birçok ülke farklı arama motoru arayışında hatta bazı ülkeler kendi arama motorunu yapmış durumda. YANDEX seo olayını öğremek her webmasterın yapması gerekli olan bir iş. zaten yakında herkes yandexe geçecek. Nedenmi çünkü yandex Türkiye`de reklam işine girişti. Yandex.direct ismiyle. Hatta konu bile açılmıştı.
Konu linki:
https://www.r10.net/yandex-bing-diger...iye8217de.html
Google seo peşinde koşanlar kesinlikle hüsrana uğrayacaklar. Google sadece benim dediğim olur, webmasterlar çokta tin diyor. Yandex ise öyle değil. Googleda dikkat ettiyseniz video sitelerini ve kendi sitelerini ayrıca reklam yayıncısı olan çöp siteleri çıkartmaya başladı. buda demektirki yandexe gün doğdu. Yandex yakında Türkiye`de en iyi arama motoru olacak. Görünen köy klavuz istemez.
Bu arada sitelerine olanlardan dolayı üzüldüm ama üzülmek bişey ifade etmiyor. Benimde bir sürü sitem çöktü ve halen çökmeye devam ediyor.
herkese merhaba
uzun zamandır web tasarım işinin içindeyim yaptığım yüzlerce site var ve ufakta olsa seo işlemlerinide yapmaktayım. sitelerimin çoğu kurumsal. googleın artık gına getiren sürekli güncellemerinde sitelerim şehit oldu. hatta firmaların kendi domain isimleriyle bile çıkmaz oldular.
şimdiki hitlerin çoğu yandex veya diğer sitelerdeki tanıtımlarda geliyor. demek istediğim asıl konu ise yandex te seo olayını nasıl yapacağız.
dikkat ettiyseniz yandex son 1 ayda aşırı derecede yükseldi 22. sıradan 16 ya geldi ve 1 hafta sonra 14. olacak. birkaç tanıdık arkadaşın yanına gittim anasayfalarını yandex yapanlar bile var. bu durumda yandex seo olayını çözmenin zamanı geldiğine inanıyorum.
acaba yandex seo google eski algoritmaları gibimi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.