Umarım yardımcı olacaktır. Ben yanıt veremesem de yoğunluktan dolayı bu işi öğrenmiş ve artık tamamen kendi ayakları üzerinde durarak sürdüren birçok arkadaşımız bu başlıkta bulunuyor. Onlar da size yardımcı olacak ek bilgiler/stratejiler/fikirler verir. Şuna da dikkat edin. Herkes kendisine özgün bir yol/yöntem geliştirerek ilerliyor. Tek taraflı bir bakış açısına sahip olmayın, araştırın birçok fikri duyun. Hangisi size uygunsa işinize geliyorsa o yolda çok sıkı çalışın. Önemli olan da zaten inatla bıkmadan çalışmak. LP Landing Page'in kısaltılmışı. Tek sayfalık offer promote ediyoruz LPler ile. Facebook veya twitter dan (elbette oferin kuralına bağlı olarak ve kesinlikle facebook yasaklarına bağlı olarak) doğrudan offer promote edemiyoruz. Ama oradan, yaptığımız bir web sitesine trafik çekebiliriz değil mi. O sitede de kendi LP'mizin linki banneri vs tanıtım yazısı varsa insanlar girecektir. Biraz uzun dolaşımlı yol gibi görünse de aslında değil. Konuyla ilgili hedefli bir trafik gönderiyorsanız hiç korkmayın. İnsanlar ilgilendikleri konu için birkaç tıklamayı göze alırlar. Tabiki 300-500 kişilik facebook trafiğinden bahsetmiyorum ekmek yemek için en az 20k olan aktif grup trafiğini hedeflemek lazım. Twitter için de aynı şey geçerli çoğu offer twitter üzerinden promosyonuu kabul etmiyor. Onu da yan yollarla halletmek lazım. Elbette eskiden tweetatacks programı varken işimiz çok ama çok kolaydı. Şimdi biraz zorlaşsa da başka yan programlarla işi az çok götürebilirsiniz. Bu kavramların içide mutlaka size yabancı gelenler olacaktır. Tavsiyem bunlarla ilgili bir dosya yapın ve araştırın. Google da çokça kaynak bulabilirsiniz. Youtube da birçok video ders bulabilirsiniz.
Bol kazançlar diliyorum....