Jugger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen benim güvenilir olup olmadıgımı bilemezsin Arkadaş ! burda böyle manalı manalı konuşarak bi yere varamazsın sadece kendini kandırırsın !

Üye olalı 2 gün oldu çekemediniz bişey satmamı. Yazık.
1-) Zaten senin ne olup olmadığını, kim olup olmadığını + siteye yeni üye olduğunu ve böylesine bir konu açıp adam gibi kanıtlar eklemediğin için hakkında bu şekilde düşünen tek ben değilim. konundaki diğer mesajlarıda okursan tek ben olmadığımı görürsün.

2-) Senin birşeyler satıp satmamanı neden çekememezlik yapayım sen kimsin? beni tanıyormusun yada ben seni tanıyormuyum? Bu ayakları bırak olayın seni yada X kişiyi çekip çekememezlik olmadığını sende çok iyi biliyorsun.

3-) 1. maddenin devamı olarak, madem bu siteye yeni üye olmuşsun, o zaman sana anlatayım, biz bu sitede çok dolandırıldık ve her gün dolandırılan yüzlerce onlarda kişiyi şikayetim var bölümünde görüyoruz. Haa dolandırıldıktan sonra insanlara rezil olmayayım diye oraya konu açmayıp siğnesine çekende var. Bu nedenle bu sitede dolandırıcılık oranını minimuma düşürebilmek için bizlerde site yöneticilerine katkıda olmaya çalışıyoruz.

Senin açtığın konunun içeriği ve sunduğun kanıtlar hiçbir güven kokusu vermiyor. Sen burada boş boş laf ediyorsun, sadece parmakların klavyeye basıyor ama ne mana var nede konuyla alakalı bir mantığı var.

Al sana hodri meydan, siteye en az 2 yıllık eski üyeliği olan birisi gelsin senden hesabı alsın, aradan 3-5 ay geçsin. Bende burdayım sende burdasın. Eğer hesap patlamazsa sitede konu açıp senden özür dileyeceğim + sana 50 TL de ben göndereceğim.

BUYUR...!