bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trteam Ref5 tam cracking formu zaten.O hesabı alan olmaz kendinizi küçük düşürmenin anlamı yok. Başka da yorum atmicam.Yukarda ALLAH var.
O forumlarda Hesap satıyorum dedim Cinsmisiniz siz ? Cracking hesabı satacak kadar aptal deilim Hesap bana ait ! size bunu kanıtlamak zorunda deilim alacak olan olursa kanıtlarım resimleride koydum Cracking olsa şimdiye elimde kalmazdı Hesap ! Cracking forumlarda Account Satışı yokmu ! ?

R10'a üye olamıyodum yeni oldum. böyle sitelere giremediğim için oralarda satmaya calısıyorum... Size laf yetiştiremicem konumu baltalamayı kesin !

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:00:11 -->-> Daha önceki mesaj 10:58:16 --

ClubMusicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşağıdaki yorumu oku sonra gel burada birşeyler satmaya çalış. Yok hackerlar accountun şifresini kırıp duruyormuş yok sağda solda paylaşmışlar felan filan. Şimdide gelmiş diyorsun benim nicklerim bu beni ordan burdan araştırın. Al aşağıdaki mesajda arkadaş araştırmış. Çokmu güven veriyorsun? Şakamısın sen arkadaşım?

Dostum adamda onu diyor zaten konumu baltalamayın satayım geçeyim diyor
Sen benim güvenilir olup olmadıgımı bilemezsin Arkadaş ! burda böyle manalı manalı konuşarak bi yere varamazsın sadece kendini kandırırsın !

Üye olalı 2 gün oldu çekemediniz bişey satmamı. Yazık.