bak dostum daha r10 da yensisin,içinde dolandırıc olanlar vardır ama sen tüm hyip sistemlerine *********** diyemessin.neyin ne olduğunu bilmeden,hiç bir sisteme-kişiye *********** diyemessin böyle bir lüksün yok.seni terbiyeye davet ediyorum.aksi takdirde çalıştığım hyip sistemi merkezi ile iletişime geçip kendilerine(tüm hiyp sistemlerine) dolandrıcı dediğini iletecem ozmanda firma avukatları devreye girecektir.Burası oyun parkı değil bir forumda nasıl bir dil kullanaılacağını öğren sonra gel.Ha öğrenemessen git kumda oyna
Tüm hyip sitelerinin amacı,neye hizmet ettiği bellidir. Kapandığı zaman adı *********** olarak geçmemekte fakat dolandırıcılığın yumuşatılmış adı olan Scam olarak geçmektedir..Ama şahsım olarak ben bu duruma scam değil dolandırıcılık diyorum..
Hyip siteleri dolandırıcıdır..
Benide şikayet etsene..İstersen sana pm ile kimlik bilgilerimi ve adresimide göndereyim..Bahsettiğin şirketlerin firma avukatları benim avukatlarıma ulaşsın çarpışalım..Şikayet etmeyen adam ne olsun..?? !!...
Burda gelip insanları tehdit etmeye hakkın yok..Bu ne cüret..Sen kimsinde gelip kendi halkından olan insanları elin dolandırıcılarına şikayet edeceksin..
Bak yukardaki
Delete isimli arkadaş gayet medeni bir biçimde fikrini sunmuş..Sen sanki şirketlerin avukatı gibi konuşuyorsun..
Dediğim gibi bilgilerimi istiyorsan pm at sana hemen yolluyorum ve beni şikayet edeceksin..Etmezsen yazıklar olsun sana..Şikayet ettiğin maili, dilekçeyi de burda paylaşacaksın..
Eğer bunları yapamıyorsan burda car car konuşmayacaksın..