aliexpressten oyuncak alıyorum ben. genel itibariyle sıkıntı olmuyor. son zamanlarda china postta baya gecikme yaşanıyor.gümrük politikalarında değişiklik olduğuna dair bir mail yolladı aliexpress bana.sorun ondan kaynaklıymış. özellikle elektronik ürünlerde sorun oduğu söylense de bence genel bir sıkıntı mevcut.ama kasım sonuna kadar çözülecekmiş.

bir de bana kalırsa site ödemeler konusunda güvenilir. bir siparişim elime ulaşmadı 18 dolardı.satıcnın onayıyla param iade edildi.

bir diğer siparişimde elime ulaştı, satıcı cevapta vermedi, dispute açtım. aliexpress yönetimi tarafından konu incelendi.ürün bana gönderilmek üzere kargoya verilmiş fakat kargo şirketi tarafından satıcıya iade edilmiş.bu sebeple beni haklı buldular ve 33 dolarlık geri ödeme yaptılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:05:02 -->-> Daha önceki mesaj 00:03:09 --

Resul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon alabilir miyiz acaba?
forumdonanımda bununla ilgili bir konu vardı.baya telefon getirten olmuş çinden sorunsuz şekilde.

fakat yurtiçinde kullanmanız için pasaport kaydı yaptırmanız yada imei değiştirmeniz gerekiyor.

pasaport kaydı 100 tl'ye falan yaptırılabiliyor. imei değiştirme olayı legal değil.tavsiye etmem o yüzden