constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden anketime hayır diyenlerin geneli sosyal link borsasında satış yapanlar anlayamadım
Şimdi bende çok merak ediyorum sen ve senin gibi üyelerdeki bu huyu anlayamıyorum. Adam link,backlink herneyse satış yapınca Google Optimizasyonda yorumda bulunamayacak mı? Sizin mantığınıza göre bulunamayacak.

Unutmayınız ki insanların iş ortamı dışında başka bir hayatlarıda var ve kullanıcılar istedikleri yorumları belli kurallar çerçevesinde yapmakta "özgürdür". Her üye de zaten kendi yazdığı mesajlardan "sorumludur."

İnsanlar gündüz işlerine gidiyor, yeri geliyor iş arkadaşları ve aileleriyle birlikte yemeğe çıkıyor, şimdi iş ortamında olan insanlar sosyal aktivite yapamayacak mı? Sizin mantık buna çıkıyor.

Ayrıca bahsettiğiniz gibi backlink tarih felan olmuyor. Backlink dediğiniz şey referanstır. Google artık algoritmalarında doğru ve yerinde referansa önem vermeye başladı o kadar. Bu yüzden arama trendleri diye birşey var zaten. Bu yüzden aramalar kategorilere ayrılmış ve Google'ın kendi dizini var zaten.

Lütfen olgunlaşın... Lafım sadece size değildir, birçok kişiyedir. Önemli olan eleştiri değildir, yerinde eleştirebilmektir...