Genelde beğenilmiyen domainlere pek birşey yazan olmaz.Senide kırmak istememişler.Ondan dolayıdır.
Domaine gelince bir popülerliği yok.Bu domainle bir yerede pek varabileceğini sanmıyorum.Anca trabzon spor yada trabzon yerel spor haberlerini paylaşabileceğin bir site kurabilirsin.Başarılı olurmu dersen trabzonun nufusunu ve internet kullancısını gözönüne alırsak durum kötü domain para etmez.Pek bir yerlerede gelmez diye düşünüyorum.
eyw. tesekkur ederim. yanliz emin ol trabzon internet kullanicisi istanbul internet kullanicisindan daha coktur

cunki istanbul da hayatla mucadele var ama trabzon bu mucadeleyi asmis durumdur. %90 i gunun cougunu internetten sorf yaparak degerlendiriyor. evinde pc olmayan cok az bir kesim. en fakiri gozumle sahidim ttnet abonesi.

moral bozulacak bir durum yok. domain onume geldi aldim ve satmayi dusundum domain pisayasini bilmedigim icinde sordum . hemen al fiyati belirlemek zorundayiz sanirsam bu fiyati belirlemek icin bilgi edinmeliyiz degilmi

bunun disinda bu domainle bir hedef belirlemedim. alip satip zengin olayim hayalim yoktu yani

yazilimciyim baska hayallerim var ALLAH in izniyle gelistirdigim projemde Hedeflerim var.
ayrica diger arkadaslara tesekkurederim cevaplari icin.