elimde bi kaç tane domain var projelendirmek için almıştım sadece birini yapabildim onunla da ilgilenemiyorum. ne kadar ederler fikir edinmek istiyorum.

- diablo tr [.] com

diablo 3 çıkmadan önce açtım. oyun item databaseine sahip oyun oynayanlar iyi bilir türkiyede böyle bir sistem yok henüz. tasarıma 2 hafta uğraştım. Orjinal siteden link kopyalayarak eşya eklenebiliyor. oyunu bi kaç gün oynayabildim çok yoğun programımdan ötürü, şimdilerde ise uğraşamıyorum ne yazıkki. Siteyi asıl açma amacım item ve gold satış sistemi oluşturmaktı. satış modülünü henüz kodlamadım. forumdan bile yürütülebilinecek bir iş ama ben idealist yaklaştım olaya. temasını da kendim yaptım.

- swtor tr [.] com

star wars the old republic yine en başarılı MMORPG oyunlarından. piyasada swtor diye bilinir. domaine müşteri bulmuştum kendi projelerine dahil edeceklerdi. proje iptal oldu domain halen bende.

- hon tr [.] com

Heroes of newerth isimli dota klonuna ait bir site olacaktı facebook sayfasından sürekli istek geliyor satmayı düşünür müsünüz diye.. kısa domain olması da fiyatını arttıracaktır diye düşünüyorum. Oyundaki Türkiye kanalının botunun banladığı kişileri yayınlıyoruz şu anda sadece

Bu işten anlayan arkadaşların görüşlerini bekliyorum, satmalı mıyım satarsam kaça gider. işin içinde kendi yazdığım scriptler de var.