Merhaba pLaxoym
İlk olarak heryerde goomas'ı öneriyorlar ben almadım. Kullanmadığım için tavsiye etmiyorum . İşin incelikleri doğru ürünü bulmaktadır. Forum sitelerini okursanız bile yeteceğini söylüyor herkes. Ben sosyal medya kullanıyorum facebook , twitter gibi. büyük yabancı sayfalarımda paylasıyorum güzel bir yazı ve linki ekliyorum alan alıyor . Site yaparsanız ve seo bilginiz varsa doğru anahtar kelimelerle çok kazanabilirsiniz . Sosyal medyada paylastıgınız kadar kazanırsınız ama site yaparsanız hitiniz iyi olursa sürekli bile kazanç sağlayabilirsiniz. Ben bu şekilde kazanıyorum goomas almayı düşündüm çok ama sizin gibi düşündüğüm için henüz almadım.
merhaba entriko,
hangi ürünü sattığınızı reporting bölümünden Transactions kısmından öğrenebilirsiniz. Şimdi tabloda size Vendor yazan yerdeki anahtar kelime : 30DAYSTHIN örneğin bu kelime. Marketplace kısmına gelin ve arama kısmına yapıstırın sattığınız ürünün sitesini görürsünüz.
Ayrıca Ürün seçerken cb-analistic diye bir site var ordan en çok satılan ürünleri görebilirsiniz. Sosyal medyadan ürün satıcaksanız en çok satanları satmaya çalışın işiniz kolay olur. Ama site kuracaksanız rekabet çok olduğu için ençok satanları önermiyorum.
30DAYSTHIN kadınlara yönelik bir zayıflama kitabı bu benim en çok sattığım kitap satış başı 23 dolar veriyor ve 138 den fazla sattım. Satış yerim sosyal medya sitem vs. yoktur.
Kanıt :