Çin alımlarında yaşanan bariz sıkıntılardan birisi hatalı veya yanıltıcı takip numarasıdır. İşlem şu şekilde işler, satıcı daha önce temin ettiği takip numarasını siz alımı yaptıktan 1-3 gün içersin de size bildirir. Daha sonrasında size bildirdiği takip numarasını ürüne yapıştırarak ürünü kargoya verir. Siz sorgu yaptığınız zaman görürsünüz ki ürünün kayıtlara giriş tarihi ile size takip numarasının verildiği tarih birbirini tutmaz. Her satıcıda bu şekilde değildir, bazıları müşteriye hızlı görünmek adına bu işlemi yaparlar, bilginize.

Ürününün ödemesini yaptıktan sonra Hong Kong fuarı sebebiyle takip numarasını gecikmeli olarak aldım, (yukarıda bahsettiğim şekilde) sonrasında sorguya başladığımda ürünün 5 gün boyunca bana verilen takip numarasından kayıtta görünmediğini tespit ettim. Satıcı ile irtibata geçip, takip numarasında sorun olduğunu ilettim.

Çin de artık Hong Kong Posta Servisi elektronik ürünü dağıtımı yapmayacağını açıkladı, elektronik ürün dağıtımını Singapur Posta Servisi yapıyor. (SingPost) Dağıtıcı da buna göre bana tekrar takip numarası verdi, (SingPost) ve 2 gün sonra ürün takipte göründü.

Yukarıda bahsettiğim sebepten dolayı ilk verdiği numara elinde bulunan numara idi, fakat işler muhtemelen hesap ettiği gibi gitmeyince gönderiyi SingPost ile göndermek zorunda kalınca takip numarası da değişmek zorunda kaldı.

Özetle, 11 Ekim de ödemesini yaptığım ürün bugün postacıya verildi (20 Gün, Çin üzerinden ekonomik gönderi seçimi ile yapılan alışverişlerde normal süredir), elime geçmesini bekliyorum.