Bak yazındaki en basit kelimeyi alayım uzatma diyorum kendi kendime ama yazdıkların gerçekten ayıp!
Hala iddia ediyorum ben senin yazın ile ilgili fikirlerimi savundum ha o yazında belki millete p.k atmışsındır veya atmamışsındır bu senin karakterini bağlamaz bağlamamalı eğer bunu düşünüyorsan bence sen yazı yazmayı bırak.
Ha yazına gelince "İşte SEO’cu denilen arkadaşların genel durumu bundan ibaret" kelimesi bile senin insanları nasıl genellediğini kendini bulutların üzerinde gördüğünün bence tartışmaya gerek yok. Bu kelimende bile kendini poh pohladığını görebiliyorum ben. Ayrıca kendini poh pohlamak öyle düşündüğün kadar kötü birşey değil emin ol
Ben senin şahsına herhangi birşey demedim ama sen tanımadığın bir insana gereksiz damgası vurdun...
Bir arkadaş grubu ile karşı karşıya olduğum kesindir. Çünkü önce arkadaşın yazdı sonra sana ulaştırdı vs vs senin bana gereksiz demen kadar gereksiz gelen birşey yok benim için emin ol!
Hadi webtirgit ve yazarları size iyi eğlenceler!
Bu arada şimdi yorumlara baktımda şimdi çok daha iyi anladım. Neyse bu son mesajımdır. Konu senin konundur istediğin gibi tepin!!!
Bunlar sadece birkaçı;
Bugün, 00:36:18 - Konu oznugurlu tarafından (Bugün Saat 00:53:53 ) değiştirilmiştir…
Daha değiştirecen mi?
Ona göre cevap vereceğim?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:07:35 -->-> Daha önceki mesaj 00:58:44 --
Gereksiz de olsan,
Erkek olduğunu düşündüğüm ve bir daha saçmalamıyacağına inandığım için; bu da benim sana son mesajımdır: "
Allah'a Emanet Ol Bilader"