exvakator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla benimde aklıma bir şey gelmedi ama en azından " Bez Erkek" filan desek. Gerçi bez erkek de bizi bozar " Branda erkek" yakışır. Şaka yapıyorum ya, başlık çok ilginç geldi, biri bi erkek getirecek ve kaç kişinin alacağını soruyor ama adamcağız pofudukmuş gibi algıladım ilkten.

Şaka bir yana, çok fazla sürümü olmaz bunun ülkemiz de, evli kadın alsa dayak yer, bekar kız alsa o da babasından dayak yer, ülkemizde pofuduk da olsa nikahsız erkeğe yer yoktur. Dul bayanlar espri olsun diye alabilir, bunun içinde R10"da pr çalışması yapmak, fikir almak doğrudur ama kadın sitelerine reklam vererek ya da gittigidiyor"un adsense reklamına katılarak sadece kadın sitelerinde yayınlatarak bir miktar satabilirsiniz, geri kalanlarını da hediyelik eşya mağazalarına konsinye bırakabilirsiniz. Satışı oldukça onlar tekrar talep edeceklerdir.


Naçizane aklıma gelenler bunlar, sürçi lisan ettiysek affola.



Fikirlerini için saolun ama reklam felan almaya kalksam zaten 3 kuruş kazanırken 5 kuruş kaybederiz elimizde felan kalır alan olursa burdan tek tek sipariş de geçeriz sorun deyil ben'de kazanmayım bu sefer halk işi görulsun geldigi fiyattan kargoyu alıcının evi yazarım bana gelmeden ona gider ödemesinide o yapar