Yedek plan gerçekten çok önemli. Baktın kız bu ricalarına karşı olumsuz yanıt verdi. Sen bu kızı seviyorsun arkadaşım burada şu meşhur söz devreye giriyor "Bir gün yaptığın şeylerden duyduğun pişmanlıktan daha çok yapmadığın şeylerin pişmanlığını duyacaksın"
Hani ağız laf yapsın diyorlar ya olay bu işte. Dır dır konuş demiyorlar etkileyici ol diyorlar.
"Kezban biliyorum şuanda yeni bir ilişkiye hazır değilsin ama bundan yıllar sonra yapmadığım birşeyin pişmanlığını duymak istemiyorum ben senden hoşlanıyorum diye patlatacaksın"
Bu cümlenin ardından göz bebeklerinde, göz ovalinde bir hareketlenme olursa bir genişleme olursa bu heyecan göstergesidir. İmgeleri iyi yorumlaman ona göre davranman gerekir. Olayın kızın isteksizliği ve üstüne gelen cümlen olarak ele alırsak heyecanlama yaşadığını fark ettiğinde ben seni tutmayayım diyerek bir at çek operasyonu yapacaksın eğer kız tamam olur kabul derse operasyon sonuca eriyor anlamına gelir.
Bir yere oturdunuz kız sen konuşmaya başlar başlamaz saçlarıyla oynamaya başlıyorsa bu sıkıldığının göstergesi bırak kız anlatsın birşeyler adamı hasta etme
Oturdun normal bir konuşma geçti, kız eve bırakmanı kabul etti diyelim. Bir yürüme mesafemiz olacak bu esnada "*** havada amma bozdu" gibisinden bir konu açarsan ilk rögar kapağından içeriye atla kaybol foruma falan girme. Okuldan sonra neler yapıyorsun giriş için ideal biraz muhabbet varsa annen baban ne iş yapıyorda arada iyi gider.
Edit : Lavaboya gidip gelince rujda makyajda update görürsen bu iyiye işaret unutma.