Anlaşılan bir arkadaş topluluğu ile karşı karşıyayım. Ben senin şahsiyetinle ilgili herhangi birşey demedim bana "gereksiz" demen senin seviyeni gözler önüne sermiş durumdadır. Mümkünse bitirelim konuyu uzatmak istemiyorum. Tamam keşke yorumda yapmasaydım...
Bak Şimdi! İyi Oku!
Arkadaşımızın teki, bizden habersiz - onun söylemiyle; bir abisinin ricası üzerine sitemizdeki yazıyı R10'da paylaşmış.
Üzerine 10 sayfa yorum gelmiş.
Çok sert bir dille eleştirenler olmuş, sevenler olmuş.
Doğru bulanlar, yanlış bulanlar olmuş...
Buraya kadar herşey normal. Sonra ben konuya girip gerekli açıklamayı yazdım ve eleştirenlerin hiç birine; direk alıntı yaparak cevap vermedim. Çünkü hepsi yazıyla ilgili kişisel yorumlarını yapmışlar. Yazan şahsa b.o.k atmadan!
Ardından biri geldi, ne dediğini bilmeyen! p.k,
poh pohlamak gibi hayatımda duymadığım
Türkçe kelimeler ile başlıkta şov yapmaya kalktı. "
Herkes kendi işini yapsın" gibilerinden jenerik sözleri ulu orta savurdu; daha yazarı bimeden, tanımadan, etmeden...
Şimdi Bir Daha Bak!
Eleştiri olur. Yazı gereksiz bulunur, site gereksiz bulunur. Efendime söyleyeyim, makale içerisindeki eleştirilen kitle veya konu savunulur, destek olunur. Bunlar olur yani. Anladın demi buraya kadar¿
Ama kalkıp bana; "
sen millete b.o.k atıyorsun bilarder, işine bak" cümlesini klavye ağzıyla çevirisini yapıp; forumda benim yazımın olduğu bir başlık altında yazma cesaretini kendinde buluyorsan; şahsına gelen ufacık bir
gereksiz insan suçlamasına da tahammül edeceksin!
Ayrıca ben sana
gereksiz diyorum;
Üzerine senin yazdığın cevaba bak, "
bir arkadaş grubuyla karşı karşıyayım!"
Tabi biz böyle bir Çeteyiz işte, kafamıza göre adamın tekini bulup ona saldırıyoruz. Uzatırsan, arkadan on arkadaşımız daha gelecek...
Boş işlerle uğraşmayı bırak, işine bak bilader!
Ve asla insanları tanımadan etmeden, Şuursuzca suçlama yapma, onlara b.o.k atma!
Bir daha da WebtirGit ile alakalı ne bir konu oku! ne de yorum yap...
Hade Allah'a Emanet! Title: Herkes İşini Yapsın
Category: Ivır - Zıvır
Tags: gereksiz, pohpohlamak, b.o.k,
WebtirGit!