Yapma dostum şimdi

Meşale yaktık diyosun 15 saniye sürüyor daha sönmeden kaçıp gidiyor elemanlar birde hızlı ol hızlı ol diyo ötekisi

Ben olsam madem o kadar geliyorum bi iz bırakırım
22. dakikaya kadar ve maç öncesi iyiydi sizin tribün zaten yenilen gol, yorgunluk, takımın durumu taraftarı o hale soktu haklılar...Bi ara kavga çıktı zaten tribününüzde...Küfür filan demişsinde Zühtü Işıl ve arkadaşlarına (kurtuluş savaşı gazileri) siz küfür ederken...Biz Gürsel Aksel lehine bağırıyorduk.
Ben 17-18 senedir tribündeyim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum...Video dediğinde bi tane Karşıyaka'lı gözükmüyor..Uzaktan küfürler vs vs..Sende bilirsin bu tribün ortamında pireyi deve yaparlar
Neyse güzel maçtı, eğlendik,makaramızı yaptık

Taraftarın Şaban'a ağı mı tuttu artık numaramı yaptı bilmiyorum

Başarılar İkinci yarı olan maça kadar size
Valla hocam maça nereden giriş yaptın saat kaçta giriş yaptın bilemiyorum ama o tribüne giriş yapanlara sorabilirsin emin olmak adına.
Hoş, bunlar güzel şeyler değil. Ben bireysel olarak tasvip etmiyorum ama insanlar o kadar kafayı çekiyorlar ki o andan itibaren kendi tribününe de salça olur karşı tarafın taraftarına da. Bu tip insanlar da sırf netteki boş muhabbetler yüzünden çıkıyor bana kalırsa.
Makaranızı yaptınız, o konuyu daha önce de söyledim. Ancak o gol olmasa biraz zor olurdu makara işi.
Bu arada 19.12'ye cevabımızı da takdir etmeni beklerim.
Gelecek maç bekleriz, geçen seneki gibi olmazsa iyi olur, biraz daha aktif bir tribün olur inşallah. Geçen sene uzun zaman sonra ilk diye biraz durgundunuz sanırım.
Tebrikler tekrar.