Senin gibi adamları ciddiye almak istemiyorum biraderim. Göztepe taraftarının da ne olduğu belli Karşıyaka taraftarının da. Maç sabahı değildi o mesaj bu birincisi, ikincisi kulüp binanızın orada meşale yaptık maç olacağı günün gecesi, bekliyoruz bekliyoruz diyordunuz hani neredeydiniz yani?
Bak bunlar güzel şeyler, keşke her atışma bu şekilde olsa. Ama insanları tahrik ediyorsunuz böyle, ondan sonra birilerinin canı yanıyor, bana çok taze videonun linkini verdirme buradan. Bu sokaklardaki kavgalar hep senin gibi arkadaşlar yüzünden çıkıyor. Az kendinizi aşın.
Yapma dostum şimdi

Meşale yaktık diyosun 15 saniye sürüyor daha sönmeden kaçıp gidiyor elemanlar birde hızlı ol hızlı ol diyo ötekisi

Ben olsam madem o kadar geliyorum bi iz bırakırım
22. dakikaya kadar ve maç öncesi iyiydi sizin tribün zaten yenilen gol, yorgunluk, takımın durumu taraftarı o hale soktu haklılar...Bi ara kavga çıktı zaten tribününüzde...Küfür filan demişsinde Zühtü Işıl ve arkadaşlarına (kurtuluş savaşı gazileri) siz küfür ederken...Biz Gürsel Aksel lehine bağırıyorduk.
Ben 17-18 senedir tribündeyim neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum...Video dediğinde bi tane Karşıyaka'lı gözükmüyor..Uzaktan küfürler vs vs..Sende bilirsin bu tribün ortamında pireyi deve yaparlar
Neyse güzel maçtı, eğlendik,makaramızı yaptık

Taraftarın Şaban'a ağı mı tuttu artık numaramı yaptı bilmiyorum

Başarılar İkinci yarı olan maça kadar size