Göztepe taraftarının aliağa olaylarını desteklediği falan yok. Yarışma hakkı dendi o dendi bu dendi ama bizim de bir süre içimize sinmedi. Hoş bunlar bizi ilgilendiren konular değil yine de... Ben Göztepe armasına aşığım, arkadaşlarım da öyle. İmam almış ahmet almış mehmet almış elimden bir şey gelmiyorsa takımımı desteklerim.
Göztepe tribünleri maçtan önce zaten gerekli ayarı verdi. Ama insan bu yoruluyor. Yanındaki adam düşünce sen de düşüyorsun. Alkol alınca bir de tam oluyor. Maçın başında da iyi tribün yaptık. 25-35 arası da iyiydik ama insan bu yav. Skor çok ama çok etkiliyor. O golü bir bulsaydık bugün tarihin en iyi tribünü Göztepe idi naraları atılacaktı. Karşıyakalılar bana masal okumasınlar 75'te çıkıp gittikleri maçlar var. Skor taraftarı etkiliyor arkadaş. Üzülüyorsun senin canını vereceğin değerler uğruna sahada para alıp oynamayan adamları görüyorsun kahroluyorsun. Elinden de bir şey gelmiyor. Karşıyakalılar da sene başında Büyükoral'a istifa çağrısı yaptılar ama olmadı, etmedi.
Her ne olursa olsun ben İzmirli olmaktan, Göztepeli olmaktan, Karşıyaka ile derbi oynamaktan çok mutluyum. Burada inanmışlık var. Biz de inanıyoruz Karşıyakalılar da inanıyor.
Göztepe maçlarından keyfi almıyorum diyemez zaten hiç kimse. Yendiğimizde yaptığımız makara bile yeter bize aynı şekilde tam tersi durumda sizede. Ben sadece konu altındaki diğer çocukca mesajlardan bahsediyorum. Yok ayar verdik yok şöyle oldu böyle oldu. Karşıyaka maçlarını takip etmeyen adam gelmiş maçlarınıza adam gelmiyor diyor. Açıp baksa sene başından beri tüm maçlarımızı bir kaç maç hariç hep full tribünlere oynadık zaten. Bu tarz liseli tartışmalarınaydı sözüm.
Geri kalanlarda anlaşmamız zaten mümkün değil bana göre beyaz olan sana göre siyah olabilir fakat dediğim gibi yazılan mesajlarında bir adabı olması gerekiyor. Skor taraftarı etkiliyor tabikide bende bunu söylüyorum. Konu altında gelipte biz şöyleyiz böyleyiz siz dolduramıyorsunuz yazarsa birileri bu komik olur tabiki.
Birde gelip sırf göztepe maçlarını bekliyorsunuz yazmış diğer arkadaş. Aç bak goztepelist, gozgoz tv, goztepe tv gibi sayfalara da kim rakip takımla maçı bekliyrmuş iyi algıla. Maçtan önce Karşıyaka maçına kadar şans verelim futbolculara vs vs gibi yorumlarla kaynıyordu facebook sayfalarınız
Neyse uzatmayalım boş muhabbet olacak. Fakat şunuda söyliyim her türlü makarasını yaparım heryerde göztepe ile ilgili ama göztepenin düşmesinide istemem.
Eğer başkan konuşacaksak, 50 100 bini denkleştiremeyip şabana veremeyen oralı konuşalım
kulübe 1.3 trilyon verip şabana 1.4 trilyon veren patronu konuşalım bence. Cihan büyükoral ile imam altınbaş aynı kategoride değil. Biri başkan diğeri sahip