Göztepe taraftarının aliağa olaylarını desteklediği falan yok. Yarışma hakkı dendi o dendi bu dendi ama bizim de bir süre içimize sinmedi. Hoş bunlar bizi ilgilendiren konular değil yine de... Ben Göztepe armasına aşığım, arkadaşlarım da öyle. İmam almış ahmet almış mehmet almış elimden bir şey gelmiyorsa takımımı desteklerim.

Göztepe tribünleri maçtan önce zaten gerekli ayarı verdi. Ama insan bu yoruluyor. Yanındaki adam düşünce sen de düşüyorsun. Alkol alınca bir de tam oluyor. Maçın başında da iyi tribün yaptık. 25-35 arası da iyiydik ama insan bu yav. Skor çok ama çok etkiliyor. O golü bir bulsaydık bugün tarihin en iyi tribünü Göztepe idi naraları atılacaktı. Karşıyakalılar bana masal okumasınlar 75'te çıkıp gittikleri maçlar var. Skor taraftarı etkiliyor arkadaş. Üzülüyorsun senin canını vereceğin değerler uğruna sahada para alıp oynamayan adamları görüyorsun kahroluyorsun. Elinden de bir şey gelmiyor. Karşıyakalılar da sene başında Büyükoral'a istifa çağrısı yaptılar ama olmadı, etmedi.

Her ne olursa olsun ben İzmirli olmaktan, Göztepeli olmaktan, Karşıyaka ile derbi oynamaktan çok mutluyum. Burada inanmışlık var. Biz de inanıyoruz Karşıyakalılar da inanıyor.