İzmirde oturuyorsun profilinde yazdığı kadarıyla ama izmir takımlarını, izmir halkının takımlara olan bakış açısını anlayamamışsın bu belli. Cihan Büyükoral çok iyi başkan demiyor zaten kimse bizde kendisine en büyük tepkiyi verdik. Ekonomik olarakta iyi değiliz bunu kimse inkar edemez. Fakat elma ile armutu karıştırmamak lazım. Örnek vermek gerekirse göztepeyi imam satın aldı, gitti aliağasporuda aldı aliağasporun adını değiştirip göztepe yaptı. Göztepe tribünleri buna destek verdi zamanında şimdi takip ediyorum imama karşı bir başkaldırış oluyor yavaş yavaş çünkü göztepe kendi başkanını seçemiyor. Bu sene maçlardada görüyoruz göztepe taraftarıda inanmıyor taraftarına. Kapalının yarısı dolmuyor, açığa bakmaya bile gerek yok insan gelmiyor. Bizle olan maçtada gördükki 5-10 dakika bağırdı göztepe sonra sustu oturdular tüm maç. Bunun sebebi göztepe taraftarının çok kötü olması falan fistan değil. Takıma inanmıyorlar çünkü sevdikleri göztepe bu göztepe değil. göztepe artık göztepelilerin değil.
Herneyse direkt özet geçecek olursam,
Karşıyakanın süper lige çıkması kenti hareketlendirecek, kulüp içi dinamikleri harekete geçirecektir. Yani şuan Karşıyaka iyi futbol oynamıyor ama son 5 yılda süper lige çıkan takımların %90ının yaptığını yapıyor, puanı bir şekilde alıp önüne bakıyor. Biz eğer bir şekilde süper lige çıkarsak ertesi sene düşmeyi bırak kalıcı oluruz. Çünkü işadamı Karşıyakalıların hepsi böyle olduğunda bir şekilde bu çarkın içine girecekler.
Selçuk Yaşar karşıyakalıdır. Karşıyakalı olduğu için sponsorumuzdur. Allah korusun öldüğünde ne olur ne biter bilemem ama şunu biliyorumki pek çok firma sırf Selçuk Yaşarın gölgesinde kalmamak için Karşıyaka`ya sponsor olmuyor.
Aslında sorun bizde para da değil önceki yıllarda para sorunu olmadığında biton transfer yaptığımızda da başarı gelmemişti. Yani biraz Karşıyakanın içinde olmak lazım asıl sorunu anlamak için.
Çok uzatmak uzun uzun yazmak isterdim ama gerçekten derin konular ve gerçekten yaza yaza bitiremeyeceğimiz konular. O yüzden konuyu çok dağıtmıyorum. Şöyle yaptık böyle yaptık orda kaçtınız burda kaçtınzı gibi geyiklere hiç girmiyorum. Sonuç olarak son yıllardaki tarifeyi yine uyguladık göztepeyi eli boş gönderdik.
İzmir takımları derken karşıyakayı dahil etmen zaten kendi kulübünü idrak edemediğin anlamına geliyor benim için. Yok onu aldı yok şunu sattı vs bunları anlatman zaten kelime kalabalığı herkesin bildiği şeyler önce o orallara dolanan cümleleri geçiceksiniz. 7 yılda kaç lig dolaştık geldik siz hala aynı yerdesiniz. Allah razı olsun başkandan ekonomiyi gayet iyi bildiğinden az paralarla büyük işler yaparak kısa sürede 3.ligden 1.lige geldik. Geldik ki hala Ksk aynı yer de, hakettiği yerde. Bizim taraftarımızın %20 si anca başkaldırış içerisindedir. Sabahdan akşama kadar istifa diye söylenip sonuç olarak tükürük yutkunan taraftarlardan değil yani.
Tribün konusuna gelirsek ksk önce deplasman nedir onu bilecek.. Geçen sene gidilmeyen deplasmanları herkes biliyor.. Göztepe Amatör de yalnız bırakılmadı.. 2.ligde 1000Km deplasman a gitti bu tribün..
Ben yıllardır tribünlerden eksilmem sende eksilmediysen iyi bilirsin.. Genelde kazanan tribün zaten baskıyı kurar. Yenilen tribün ise skora takılı kalır moralmen sinir harbi yaşar ve düşer.
Nezaman bir gazete KSK ile ilgili tekil bir yazı görsel haber resimi olarak geçen seneki meşale showumuzun fotoğrafı koyuluyor.. Tribün demeyin bize.. Geçen sene 2000 kişi olamadıgınız onlarca maçınız var.
Önce deplasmana gidin takımı yalnız bırakmayın topçularınızı da parasız bırakmayın. Devre arasına kadar topçular parasını alamasın hep beraber izleriz ksk'yi.
Saygılarımla.