Juglans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başlat menüsü yokmuş sanırım öyle diyorlar. başlat menüsü ile ulaştığımız kısımlara win 8 de nasıl ulaşılıyor? metro arayüzünden masaüstüne geçmek için ayrı bir 3. parti yazılım mı kurmak gerekiyor? kullanım tecrübelerinize dayanarak cevaplarsanız sevinirim, ona göre ben de almayı düşünüyorum.

bir sorum daha var: yükleme asistanı ile yükleme yarıda kesilirse ya da bilgisayar kapanırsa ne oluyor? sonradan devam edilebiliyor mu? istediğimiz zaman üyelik kısmından falan download linkleri veriliyor mu?
Başlat menüsü yok, onun yerine fareyi ekranın sağ üst köşesine getirdiğinizde yandan bir menü açılıyor. Oradan da ayarlar ve metro arayüze geçiyor.

Herhangi bir kesintide tekrar çekilebiliyor sanırım. Bu konuyu inceleyin: https://www.r10.net/windows-8/903589-...i-anlatim.html