Hocam 10-20 taneyle nasıl bi kârın olucakki?
Hocam hesabını yaptım kendime göre ufak bir kar zaten
hocam aman diyeyim hepsini birden getirtme. 3-5 tane getirt bir seferde bir üründen.
Hocam önceki konumda bunu konuştuk birkaç arkadaşın tavsiyesi olduğu sağolsun o şekilde birşeyler yapacam
şimdiden söyeyim karın olmuyor öyle düşün 10 tane getiriyorsun ve her ay 2 kez ürün sokabiliyorsun her siparışın arası 2 hafta ..aylık karın ne kadar olurki böyle küçük şeylerden 100-150 tl mi hepsini sattan
Hocam 10 tane öyle farazi bir rakam verdim

Tabii ki 10 tane değil getireceğim adete göre karımı hesapladım şu an öğrenci olduğum için ve sadece bir giriş olduğunu düşünürsek hedeflerim şaşmadığı sürece benim için yetecektir
bu konuyu bende merak ediyorum ama gümrük sıkıntısı, hangi eşyaların nasıl geleceği, gümrükte vericeksek ne kadar vergi vereceğimiz, satarken nerelerde satmamız gerektiği falan bi sürü soru var aklımda :S
Hocam dediğim gibi önceki konuma bakarsanız aynı sorulara cevap verdi arkadaşlar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27:03 -->-> Daha önceki mesaj 22:25:51 --
neden yurt dışı ? ortalık vıcık vıcık çin sitesi kaynıyor zaten
tek ürün odaklı işlere giriniz
Tek ürün odaklı derken hocam? Ayrıca neden "neden yurt dışı" diye sordunuz merak ettim

O kadar ucuzunu türkiyede bulamıyoruz sonuçta?