öncelikle php kullanacaksan mysql gibi veritabanı yazılımlarını incelemeni tavsiye ederim, nasıl bir işleyişe sahiptirler neler yapılabilinir ?
html bilginiz varmı öncelikle bu işlere girmeden önce temel html tag larını bilmeniz gerekiyor. sonra neler yapabileceğin inan hayallerinle sınırlı kalacaktır
yavaş yavaş pratik yap her gün kendine bir saat aralığı belirleyip o saatler arası sürekli çalışmaya bak ben php nedir bilmezken kurcalayarak öğrendim şuan kendi istediğim şeyi basit yada orta derecede yazabilirim diye düşünüyorum.
Buraya bu tür konular ile değilde öğrenmek için yapamadıklarınızı yazsanız daha çok yardımcı olacak arkadaş olacaktır.
Saygılarımla.
tamam hocam uğraşıyorum yavaş yavaş saolasın
Valla bana sorarsan biraz alt yapı bilgin varsa araştırara araştıra deneyrek uğraşarak sorarak birşeyler oluyor.
Ben kendi sitemi biraz bilerek, çokca araştırarak ve takıldığım yerlerde forumdan arkadaşların yardımıyla yaptım bitirdim.
Ne mi oldu gün geçtikçe daha fazla şey öğrendim şu an daha büyük projeler üzerinde çalışıyorum. En azından kendi projemi geliştiriyorum eğleniyorum boş vaktimde kafa dağıtıyorum
Kafanda işin şemasını çiz (veya kağıtta) sonra üzerine inşaa etmeye başla takıldığın yerlerde burada herkes sana yardım eder. Yeterki kendin bişey yap
kod.3deoyunlar.com u yaptım hocam dreamweaver ile fakat css yi görmüyor normalde güzel bir tasarımı vardı bana göre tabi, fakat görmüyor arka plan gri kalıyor bir tek üstteki menü yeşil bunun bir çözümü var mıdır?
while,if,mysql_query script yazmak icin önemli
tamam hocam