Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar daha önceden konusu tatil& seyahat olan sitemiz için 10 - 15 tane tanıtım yazısı alımı yapmıştık (Önceki konumuz).Şimdi yine bu sitemiz ve uçak bileti satış sitemizin linkinin içinde bulunduğu tanıtım yazısı vereceğiz.Yani tanıtım yazısının içinde iki farklı siteye ait toplamda 4 link bulunacak.Toplamda 25 siteden alım yapacağız

Önceki konumuzdan bizle irtibata geçip, sitelerine tanıtım yazısı verdiğimiz arkadaşlar tekrar dönüş yaparsa memnun oluruz.

Önceki konumuzda da belirttiğimiz gibi tanıtım yazımızın yayınlacağı sitelerin özelliklerini aşağıdaki gibi olmalıdır.

- Öncelikli olarak tatil,seyahat,ulaşım konulu siteler ilk tercihimizdir.Bunun yanında genel blog,teknoloji blogu gibi bol içerikli ve sürekli güncellenen siteleri tercih ediyoruz (Ayrıca siteniz yukarıdaki kategorilere uyuyorsa bile eğer sık sık güncellenmiyorsa kabul etmeyeceğiz.).

- Blogspot,wordpress gibi ücretsiz servislerin alt yapısının kullanan kaliteli bloglardan tanıtım yazısı alıyoruz

- Tanıtım yazısının yayınlanacağı sitenin en az 6 aylık olmasını istiyoruz.Yani en azından bir kere pr güncellemesi görmüş olması gerekiyor.

- Site dilinin kesinlikle Türkçe olması gerekiyor.

- En az Pr1 ve üstü değerlere sahip sitelere tanıtım yazısı verilecektir.

- Sitenin Alexa değeri ve hiti konusunda bir takıntımız söz konusu değildir.

- Son olarak tanıtım yazısı bizim tarafımızdan yazılacaktır.Tanıtım yazımızın sitenizde yayınlanması karşılığında size 5 TL ödeyeceğiz.

- Tanıtım yazısı yayınlayacağımız sitede kesinlikle illegal sitelerin,bayan ****** sitelerinin,cinsel ürünler sitelerinin vb. saçma sapan sitenlerin linklerinin bulunmamasını istiyoruz.Yani bu saydığımız türde sitelerin linkini,tanıtım yazısını alan siteler lütfen bize mesaj atmasın.

Arkadaşlar yukarıda belirttiğimiz özelliklere çok uzak sitelere sahip kişiler özel mesaj atıp,meşgul etmezse sevinirim.

Ödeme Yolları: Garanti Bankası, Cep Lira