Arkadaşlar ben aşağıdaki sayfada kaldım. İlerleme tuşu v.s yok. X işaretlediğim yere tıklanmıyor. Promosyon kodum ve bilgilerim de sayfanın üst kısmında yazıyor. Bios modifiyeli windows 7'den yapıyorum işlemleri. Ne olur ne olmaz uygun fiyatlı windows 8 sahibi olalım. Vicdanımız rahat kullanalım dedim ama olmadı.
Androidin ayak sesleri bile fiyatları nerelere çekti. Müstehak sana mikrosoft. Ümit ediyorum 9.90 TL'ye satıldığı günleri de görürüz.
Bu arada bir şey paylaşayım sizinle. Bir kaç sene içinde microsoft'u defalarca arayıp uzun telefon görüşmeleri gerçekleştiren yüksek fiyatların millete haksızlık olduğunu savunan ve '49 TL veya daha altına windows 7 Home Premium satmadığınız sürece lisanslamayacağım' demeye getiren biri olarak mevcut durumdan büyük keyif alıyorum doğrusu.
Hatta telefondaki kişiye şu an kullanmakta olduğum windows 7'nin Bios hackli olduğunu, yöntemin mikrosoftun lisanslama yönteminden farksız olduğunu bu yüzden de güncelleme v.s sıkıntısı yaşamadığımı açıkça anlattım. Telefonumu aldı, teşekkür etti
orası sadece anlatım yapmak için

aşağıdan yükseltme yardımcısını indirmeniz gerek, promosyon kodu vs. oradan giriliyor.