yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır öyle bir şey değil. çok açık bir şekilde bu işlem yapılıyor. buna kanıtımda var, şahidimde var. zaten en önemli şeyi söylüyorum size: birkaç gün sonra bu filtre kaldırılacak ve ilk sırada yine sitemiz görünecek. google'ın ne yapacağını, birkaç gün sonrasını söylüyorum size. bundan daha önemli kanıtmı olur!
Diyelimki yapıyor ne yapabilirsiniz ki? Memnun değilseniz diğer arama motoru servislerini kullanın. Google dediğin firma milyar dolarlık firma ve arama moturu sistemi Dünya ile tanıştıran firma istediğini istediği gibi yapar. Her kurum daha doğrusu çoğu kurum yada insan gibi bu devirde herkes ÇIKARLARINI düşünür. Bu yüzden kimse eleştirilemez.

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapıyorlar abi android market kelimesinde bile istediğiniz kadar link kasın istediğiniz yapın ilk sırada olan google geçemezsiniz.
Tabiki geçemezsin. ilk sıradaki siteni 2 milyon'dan fazla doğal backlin'ki var. Bunu aşabilecek gücünüz varsa deneyin belki geçersiniz ama yukarıda dediğim gibi çoğu kişi kendi çıkarları için çalışır.

Dipnot : Android Market kelimesinde ikinci sıradaki site benim ve google'un üstüne çıkmak gibi bir niyetim zaten yok. Hem diyelim çıktınız Google bu sefer yasal yollar ile HAKSIZ'lık yapmadan gene sizin sitenizi kapatabilir. Sonuç olarak ANDROİD tescilli bir marka.