Artık sadece binlerce blog backlink atıp bırakmak yeterli olmuyor. Aldığımız backlinkin değerini arttran indexlenmesidir. Fakat ne yazık ki yapılan "backlink çalışmalarında (!)" backlink indeslenmesine zaman harcanmıyor. Usta seoculara baktığımızda backlink indexletmek için ciddi kaynak ve zaman harcıyor.
Gelelim backlinki nasıl indexleteceğimize. Ben sadece duyduklarımı anlatacağım
-Pingleme Yöntemi. Oldukça basit ve masrafsız yöntemdir. Aldığımız raporu multi ping sitelerine yollayarak ping atıyoruz ve indexlenmesini sağlamaya çalışıyoruz.
-Sosyal İmleme Yöntemi. Bu yöntemi imleme çalışmalarınca kullanıldığında etkisi daha iyi bence. Aldığımız imleme raporundan birkaçı birçok imleme sitesine yolluyoruz.
-Whois Backlink Yöntemi. Ping atmaya yakın bir sistemdir fakat zordu ama ücretsizdir. Zor olan kısmı tek tek whois backlink kasmasıdır
-Rss Dzin Yöntemi. Oldukça etkilidir. Rss backlinki bilmeyenler için açıklayalım. Rss backlink, birkaç kere yapıp sürekli backlink elde edebileceğiniz bir sistemdir. Sitenizin rss adreslerini bu servislere yolluyorsunuz bu servisler belirli aralıkklarla siteinizi kontrol ediyor ve de yeni yazı varsa google tavsiye atıyor ve indexletmeye yarıyor.bu işi backlink için çözemedim

sitenin direkt rss adresini mi yapacağız yoksa sitedeki kendi hesabımız daki rss mi oluşturacağız. Bu kısmı biri banada açıklarsa sevinirim
Benim bildiğim bu kadar eğer sizde bilip paylaşırsanız çok sevinirim. Hayırlı günler