fan42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konu açtıktan sonra özelden yazan bir çok kişi uyandırma milleti gibisinden şeyler söyledi...
Anack onu 5-10 yaşındaki 1 çocuk söylemiştir. Milyonlarca videonun izlenebileceği bir yerden bahsediyoruz. Neyini uyandırmayacaksın. Pasta küçülse ne olur sanki trilyonlar kazanıyorsunuz da.

Karyotip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Türkiye'de yok.Biz Amerika'da yaşıyorken açtık hesapları şimdi Türkiye'ye yerleştik.
Ver hesabını şikayet edeyim görürsün Amerika'yı.

Hulk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtubede ödeme alan cok kişi vardır banlanan kişiler ise videolarda cogunluklan hile yapıyor bir video arıyorum bilmem videonun ismini deişip sahte video yayınlamıs bazılarına bakıyorum hileden de öteye gitmişler... bilmem xxx neyin videosunu izle.... daha sonra bakıyorum galatasaray macı yayınlanmamıs adamlar yotubede galatarasayın eski videolarını yenimiş gibi aldatcı bir şekilde yayınlıyor.....vede günün tarihini atıyorlarlar felan bunun gibi cok yanıltıcı icerikler var.........

edit:

az önce youtube hesabıma girdim adamlar zorlan gel youtubede adsensenizi yayınlayınız diyor Sanki

resim:

Yukardaki resmi az önce cektim Yotube hesabıma girdim deneme amaclı bir video yükledim... eger Türkiyede yasaksa benim hesabımda neden basvuru cıkıyor.....hemde basvuru Türkçe....

Onun Türkçe olmasının sebebi Youtube'u Türkçe kullanıyor olman. Ben Yurtdışında İngilizce kullanıyorum bana da İngilizce yazıyor o zaman benim İngilizce konuşulan bir ülkede olmama gerekirdi değil mi?

Sözün özü çok bilmiş güzel kardeşlerim bana inanmıyorsanız https://twitter.com/AdSenseTR bu link üzerinden direkt sorabilirsiniz.

Çocuk çocuk pastanın payı küçülmesin gibi şeylerde yazmayın mantıklı olan insan bunu yazmaz. Benim burda uyarmak istediği şey sanki bir yöntem varmış gibi anlatılıp hile yaparak para kazanmaya teşvik edip sonra banlanıldığında insanların emeklerinin heba olacağıdır.

Az biraz daha bekleyin. Ekleyin videolarınızı illa ki aktif olacaktır Türkiye'de de. O zaman kazanmaya başlarsınız. Youtube'un bi yere gittiği yok.