konulara cevap atınca insanlar diyor ki kimsenin kazanmasını istemiyorsunuz yahu arkadaşlar amelelik yapmayın youtube kazançları TÜRKİYE YE ŞU AN İÇİN KAPALI
ülke değiştirmekle ufak tefek hileler ile önüne geçilebilir reklam çıkartılabilir ödeme alınabilir defelarca söyledim yine söylüyorum adlttan bile ödeme alınır ben adlt siteden 1 yıl ödeme alan adam biliyorum bu fark sizin şansınıza kalmış banlanabilir 1 gün içine de 1 yıl içinde de banlı olup iframe ile reklam gösterenler var herkes bilir malum siteyi banlanmıyor ee yarın banlansa hak iddia edebilir mi ? edemez. şu aşamada reklamım çıkmadı kazançlarım sayılmadı vb. iddialarda bulunamazsınız. dünyanın en büyük video sitesi google inc i hiç saymıyorum bile acaba sizin ülke profilinizin yurt dışı hesap bilgilerinizin tr yükleyen ip nin tr olduğunu anlayacak 3 satırlık bir kod bir program bir bot yazıp çizip önünüze geçemez mi ? sabredin türkiye de açılınca yaparsınız olur biter

arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde aynı derdim var. Adsense onayı alamadım ama youtube adsense onayım var. neden kazanamıyorum sizce?