Zafer hocam herkesin şirketi yok ki vergi ödeyip ürünü çatır çatır getirsin 60 adet üründen bahsediliyor burada + tecrübesizliğiniz burdan belli oluyor elektronik ürünlerde 7 bölgede 21 teknik servis istiyorlar garanti belgesi çıkartmanız için.Eğer garanti muafiyet belgesi ile ürünü getirtecekseniz satışını yapamazsınız.Atıyorum şantiyede kullanırsınız kendiniz kullanırsınız satışını yapamazsınız.Kişisel kullanım içindir en fazla 2-3 taneye müsade ederler numune adı altında.

Bu arada %18 KDV'li Türkiye'de ürünlerin fiyatları ortada.Polonyada %23 VAT yani kdv benzeri vergi olmasına rağmen elektronik ürün fiyatları neredeyse yarı yarıya ucuz.Yani kim kime nerede giydiriyor görüyoruz Gümrük kapılarındaki yolsuzlukları geçtim + vergilerle insanı bezdiriyorlar.Yerli üretime teşvik diyorlar yerli üretim için ithal cihaz getirirsin onada giydirirler en az %50 vergi.Ne vergisi ? Ben size söyleyeyim sorma ver vergisi Bu işler böyle.Böyle bir sistemde kimse bana bireysel ithalatta gümrük vergisi ödetemez.

Saygılarımla.