Evet verdiğiniz linkleri de inceledim. Öncelikle itiraf etmeliyim ki, "Tesettür ve tatil" gibi kavramların bir birinin tamlayanı şeklinde kullanılmasını anlamsız bulsam da umduğumdan daha fazla kullanıldığını gördüm.
Benim düşüncem dindar insanların rahatsız olmadan tatil yapabilecekleri ortamları ifade etmek için kelime bulamayınca tesettür diye adlandırma yapılmış...
Ben hala tesettürlü otel yada tesettürlü tatil olmayacağı kanaatindeyim. Neticede bir yanlışı 6 milyar insan tekrar etse de o yanlış doğru haline gelmez. Geçenlerde "kalitenin rengi" diye bir kullanım görmüştüm. Kaliteli renk dense mantıklı ama kalitenin rengi olmaz!
Ancak konumuz domain; Bu konuda google kelime aracıyla baktım. Aylık 1900 araması var. Reklam maliyeti de yüksek olan bir kelime. İnternet ortamında kaç kullanıcının alım yapığını az çok biliyoruz. Ortalama 100 kullanıcıdan en fazla 5 kullanıcı ürün yada hizmet alımı yapar.
Tesettür tatil olarak aylık 100 kullanıcıya organik tatil satışı yapılabileceği anlaşılıyor.
Organik yüz satıştan elde edilen gelirin 10 katına kadar domainin ederi vardır diyebilirim. Ancak tatil sektörünü bilmediğimden kazanç miktarları hakkında bilgim yok.
Hayırlı satışlar dilerim. Sayenizde yeni bir kavram öğrendim.
DOĞRU KULLANIM: "Tesettür tatil yada otel" gibi kullanımlar var olsa da yanlış olduğunu düşünüyorum. Aşağıdaki kullanım ve arama sonuçları daha ilgi çekici...
Bazıları tesettürü başı kapalılık olarak anlıyor denmiş. Evet hemen hemen öyle.

Kadınların kapalı olarak giyinmesi tesettürdür. Kadın gibi kapalı giyinmiş otel olmaz mesela...