HP pavilion dv6 adlı dizüstü bir bilgisiyar aldım.PC 3.gün arıza çıkardı..Arıza;AMD driver sürücüsü sorunu ve mavi ekran sorunu..
3.günün akşamı PC'yi Electro World'e aldığım yere götürdüm,ve bana verdikleri cevap ; aldığınız kablosuz mouse'yi takmayarak deneyin,sorun düzelir denildi.
Dediklerini yaptım ve hata hep devam etti.Pc yi götürdüm Electro World'e..
Oradan HP'nin ana merkezine gitti.Ve PC 10 gün sonra geldi geldi..SONUÇ;Hata tespit edilemedi..Yapılanlar;Format Atıldı...
PC'yi tekrar kullanmaya başladım..Sorun 2 gün sonra yine geldi..Bu sefer HP sorun merkezini aradım.Ve bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun..Hatayı söyledim.Ve bana direk şunu söyledi; mavi ekranda çıkan hata kodunu söyleyin...Söyledim. ( 0x00000119)..Ve bunu sürücüden kaynaklanan bir hata olduğunu söyledi.Ve Pc'yi tekrar iade etmemi söyledi..Ve gittim Pcyi Tekrar Electro World'e bıraktım..Şuan Pc HP'nin ana merkezine gitmekte...Sonucunu bekliyorum..
Anlamadığım şey mağaza bana bu mavi ekranda çıkan kodları sormamaları..Bu nasıl bir tecrübe? nasıl bir Teknik servisi var mağazanın?
Mağazayı geçtim HP'nin ana merkezi bu sorunu nasıl anlamadı?
Anlasınlar diye hata kodunun çıktığı mavi ekranın telefondan resmini çekip masaüstüne attım.Ve diğer bir resim olan Sağ alt'da çıkan AMD driver sürücü ile alakalı olan baloncuğun resmini masaüstüne attım.Ve bana verdikleri sorun kağıdına bu resimleri kaydettiğimi yazdım..2.kez İnşallah bir sorun yok diye bir sonuç gelmez...
Şunu anladımki printircıdan Bilgisiyar alınmaz..
http://answers.microsoft.com/en-us/w...4-69b5d79ca2ba